«لشکر طیبه» مسئولیت حمله «پهَلگام» را برعهده گرفت محکومیت بازداشت غیر قانونی مهدیه اسفندیاری و شاهین حزامی توسط فرانسه فحاشی محمود عباس به حماس دستور عراقچی برای مساعدت به اتباع ایرانی در استانبول وزیر خارجه چین: ایران شریک راهبردی ما در خاورمیانه است توییت عراقچی به زبان چینی پس از دیدار با وانگ‌یی + عکس عراقچی پیام کتبی پزشکیان به رئیس‌جمهور چین را به وانگ‌یی تسلیم کرد عراقچی: تلاش‌های اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی واضح است عراقچی: پزشکیان به زودی به چین سفر می‌کند معاون عراقچی: هیچ معجزه‌ای فردای روز توافق اتفاق نمی‌افتد قتل‌عام گردشگران در حمله مسلحانۀ کشمیر گروسی: ایران در تعامل با مذاکرات هسته‌ای جدی است ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم

وزیر خارجه چین: به توافقات مهمی با روسیه رسیدیم

وزیر خارجه چین در دیدار با رئیس جمهور روسیه گفت که پکن و مسکو مسئولیت ویژه‌ای در قبال وضعیت جهان در شرایط کنونی دارند که شتابان به سوی چندقطبی شدن حرکت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 20
کد خبر: ۲۰۴۹۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین که به روسیه سفر کرده، امروز (چهارشنبه) با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور این کشور در شهر سن‌پترزبورگ دیدار کرد.

وانگ در ابتدای این دیدار گفت که روسیه و چین مسئولیت ویژه‌ای در قبال وضعیت جهان در شرایط کنونی دارند که شتابان به سوی چندقطبی شدن حرکت می‌کند.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی توضیح داد: «دنیای مدرن در حال تجربه تغییرات زمین‌ساختی است. در مواجهه با یک وضعیت متحول و روبه‌تغییر بین‌المللی، روند چندقطبی شدن جهان با سرعتی شتابان در حال گسترش است و تمایلاتی به سمت ضد جهانی‌شدن وجود دارد».

وزیر خارجه چین با بیان اینکه در دیدار با مقامات روسیه به توافقات مهمی دست یافته، اظهار داشت: «روسیه و چین به عنوان اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد برای صلح و توسعه تلاش می‌کنند. ما مسئولیت مهمی بر دوش خود داریم».

طبق این گزارش، وانگ ادامه داد: «مهم نیست که اوضاع بین‌المللی چگونه تغییر می‌کند، چین با طرف روسی آماده است تا به تقویت اعتماد متقابل و همکاری تجاری، تقویت هماهنگی در عرصه بین‌المللی، حمایت مشترک از منافع مشترک و ترویج عدالت بین‌المللی ادامه دهد».

 وی همچنین «سلام‌های صمیمانه و آرزو‌های خوب» رئیس‌جمهور چین را به پوتین ابلاغ و از او برای سفر به پکن دعوت کرد که مورد پذیرش رئیس جمهور روسیه قرار گرفت.

پیش از این، «نیکلای پاتروشف» دبیر شورای امنیت ملی روسیه در دیدار با وزیر خارجه چین ضمن مهم دانستن تعمیق همکاری‌های دو کشور، گفت که تماس سران پکن و مسکو در ماه آینده میلادی با سفر پوتین به چین تداوم می‌یابد. / اسپوتنیک

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار